Wij zijn een Erkend Elektrotechnisch Reparatiebedrijf

De telecom expert Repair is specialist in het repareren van iPhones, iPads, Samsung Galaxy en tablets.

Uw smartphone of tablet is gegarandeerd bij ons in goede handen!

De telecom expert Repair is officieel erkend als elektrotechnisch reparatiebedrijf

De telecom expert Repair Breukelen mag sinds april 2017 de titel ‘erkend elektrotechnisch installatiebedrijf’ voeren.
Met de erkenning laat De telecom expert Repair zien dat het reparaties aan smartphones en tablets snel en vakkundig uitvoert, met extra zekerheden voor de consument. Een onafhankelijke organisatie stelt na jaarlijkse kwaliteitscontroles steeds opnieuw vast of het bedrijf aan de strenge regels voldoet om de titel te mogen dragen. Kwaliteit is hier dus geen loze kreet, maar een gestaafde belofte.

De erkenning van elektrotechnische reparatiebedrijven is een initiatief van brancheorganisatie UNETO-VNI. Deze titel geeft klanten extra garantie dat hun apparaat bij deze bedrijven in goede handen is. De firma de telecom expert Repair is één van de bijna 50 bedrijven die inmiddels aan de zware eisen van deze erkenning voldoen. Met het certificaat dat de firma de telecom expert Repair onlangs ontving, laat het zien dat het een betrouwbare vakman is die goede kwaliteit en snelle service biedt. Maar ook dat het bedrijf goed opgeleid personeel in dienst heeft en duidelijke reparatie- en garantievoorwaarden biedt. Kortom, een partij waar u met een gerust hart uw dierbare smartphone, de onmisbare wasmachine of de computer vol met waardevolle data aan kunt toevertrouwen.

Strikte eisen

Om het certificaat Erkend Elektrotechnisch Reparatiebedrijf van UNETO-VNI te behalen, moet een bedrijf voldoen aan strikte eisen. Zo moet het minimaal één technicus consumentenelektronica in dienst hebben met een aantal jaren werkervaring. Erkende bedrijven zijn daarnaast verplicht om de Algemene Reparatievoorwaarden Consumentenelektronica van de brancheorganisatie te hanteren. Deze voorwaarden zijn in overleg met de Consumentenbond tot stand gekomen. Hierin staat bijvoorbeeld dat u recht heeft op drie maanden garantie voor de reparatie.

Garantie

Wij kunnen u het vertrouwen en de garantie geven, dat wij alle reparaties snel en vakkundig uitvoeren. Wij zijn namelijk lid van UNETO-VNI en daarmee een Erkend Elektrotechnische Reparatiebedrijf. U weet zeker dat u bij ons goed geholpen wordt, niet teveel betaalt en dat u kunt rekenen op een deskundig advies.

De reparatie van uw smartphone of tablet kunt u dus met een gerust hart aan ons toevertrouwen.